Akoestische panelen

Akoestische panelen kun je zien als meubilair dat het geluid opvangt en absorbeert. Dus: met het plaatsen van dit soort meubelen, verminder je het geluid in een ruimte aanzienlijk. En of mensen daar nu werken, eten of uitrusten: het is zonder meer een verbetering van de atmosfeer. akoestiek&CO ontwikkelt akoestische panelen in elke gewenste vorm. Wij maken van wanden, plafonds, lampen, plantenbakken, stoelen en banken de mooiste vangers van geluid.

Akoestiek verbeteren

Een kale ruimte, betonvloer, veel ramen en aan het plafond zijn metalen buizen zichtbaar. Prachtig gezicht, puur, open, modern. Maar het is een ruimte met een nagalm die tot voorbij de buren hoorbaar is. Het inrichten van zo’n ruimte vraagt om het verbeteren van de akoestiek. En dat geldt voor alle open ruimtes waar meerdere mensen samenzijn. Met het plaatsen van akoestische panelen kun je elke ruimte compleet omtoveren tot een plek waar het prettig vertoeven is.

Minder geluid

akoestiek&CO levert akoestische panelen in alle vormen en maten. Zet ons in een willekeurige ruimte met onze geluidsabsorberende producten en je merkt het direct: het geluid wordt minder. Met een paar aanpassingen is de akoestiek al aanzienlijk te verbeteren. Ruis verdwijnt. Het galmt niet meer. De sfeer verandert. Je hoeft in zo’n ruimte niet meer je stem te verheffen om je verstaanbaar te maken.

De reacties na het plaatsen van onze akoestische panelen zijn voor ons het grootste bewijs van dat wij doen wat we beloven te doen:

  • “Die akoestische belcel staat nu midden in het kantoor en als je daarin staat, kun je even relaxed bellen.”
  • “We hebben alleen een paar akoestische wanden, een plantenbak als afscheiding en een heel mooie akoestische visual aangeschaft en echt, het kantoor ademt rust. Bizar hoeveel dat scheelt in geluid.”
  • “Als ik ’s avonds thuiskom na m’n werk, ben ik veel minder moe dan voorheen.”
  • “Wij hebben een akoestische visual in ons restaurant gehangen en het is alsof iemand drastisch aan de volumeknop heeft gedraaid. Echt fantastisch!”