Akoestiekverbetering voor kantoren

Met een paar aanpassingen is de akoestiek in een ruimte al aanzienlijk te verbeteren. Zet een aantal akoestische panelen neer en de verandering is direct merkbaar: demping van het geluid. Goede akoestiek heeft een positieve invloed op de werksfeer. Het vermindert stress en heeft daarmee ook invloed op de gezondheid van medewerkers. Pure win-win.

Akoestische oplossingen in een werkruimte

Het is direct merkbaar als je in een ruimte komt waar veel omgevingsgeluiden zijn. Je moet je focussen op je gesprekspartner. Er is concentratie vereist bij het luisteren. Laat staan als je in die omgeving aandacht nodig hebt voor het werk dat je doet.

Teveel geluid

Door de introductie van het nieuwe werken zijn we ongemerkt gewend geraakt om in deze omstandigheden ons werk te doen. De gevolgen die dat heeft, zijn misschien niet direct merkbaar, maar wel degelijk aanwezig: concentratieverlies, vermoeidheid, en inherent daaraan: prikkelbare medewerkers en oplopend ziekteverzuim. akoestiek&CO biedt akoestische oplossingen die voor meer verbeteringen zorgen dan alleen het geluidsprobleem!