akoestiek&CO

Wij zijn vangers van geluid. Zet de geluidsabsorberende producten van akoestiek&CO in een ruimte en er ontstaat direct een andere atmosfeer. En dan hebben we onze akoestische panelen, een geluidsabsorberende plantenbak of vaas nog niet eens uitgepakt. Het gaat om wat erin zit, dát maakt het verschil!

Geluid verminderen

Je hoort nooit: “Het was zo lawaaierig op het werk, ik blijf morgen thuis”, simpelweg omdat vrijwel niemand de link legt tussen geluid en welzijn. Terwijl veel klachten daaruit voortkomen. Wanneer je dat merkt? Pas als je het verandert.
Hoor het verschil: “klik hier”. 

Akoestiekprobleem oplossen

Welk product je ook kiest: het gaat om wat daarin zit. De geluidsabsorberende wol waarmee wij werken, die maakt namelijk het verschil. Of dat nu in een akoestisch paneel, een akoestische belcel of een geluidsabsorberende wand zit: daar komen we wel uit. Elke situatie vraagt namelijk om een specifieke oplossing. akoestiek&CO komt daarom langs om de ruimte te bekijken en levert puur maatwerk.

Geluid en akoestiek

Waarom vraagt elke ruimte om een specifieke akoestische oplossing? Omdat de akoestiek in een ruimte wordt bepaald door de absorptie en terugkaatsing (reflectie) van geluid. De grootte van een ruimte en de gebruikte materialen spelen hierin een belangrijke rol. Meer technische informatie over ruimteakoestiek, reflectie en absorptie?
Lees dan: “akoestiek&CO over ruimteakoestiek” .

akoestiek&CO – akoestische oplossingen is een van de 3 pijlers van &CO / N-CO B.V.

Lees meer over &CO