Akoestiekverbetering voor de horeca

Hoeveel het volume al afneemt bij (bijvoorbeeld) plaatsing van een mooie akoestische visual is onvoorstelbaar. Een esthetische oplossing bovendien, want als horecaondernemer kies je het beeld dat bij jouw entourage past. Twee vliegen in één klap.

Je vermindert het geluid in de ruimte en je hebt echt iets moois aan de wand. Akoestische lampen, plantenbakken of een paneel aan het plafond, zeg het maar: Flex&CO maakt het op maat.

Akoestische oplossingen in een horecagelegenheid

Avondje uit eten met vrienden, prima restaurant, perfecte chef-kok, goede gesprekken, uitstekende wijn en toch kom je gesloopt thuis. Het is niet ’t het eerste waar mensen aan denken, maar Flex&CO doet dat wel: dat zit hem in de akoestiek van de ruimte.

Geluidsvolume

Feit: hoe meer mensen in een ruimte zijn, hoe harder het volume wordt. We willen elkaar overstemmen en daardoor gaan we steeds harder praten. En de goede ouwe tijd waarin er bordeauxrode velours kleden op de tafels lagen, is wel zo’n beetje voorbij. We dineren doorgaans in strak ingerichte restaurants en halen een borrel in de loungebar. Flex&CO weet voor elke ruimte een oplossing te bedenken, waardoor de akoestiek verbetert.

akoestisch wandpaneel visual