Gerealiseerd project – Opdrachtgeefster Kim van Bakel aan het woord

Een mooie opdracht voor Flex&CO binnen de Villa Flora in Venlo!
Het voormalige entreegebouw voor de Floriade 2010 heeft een definitieve nieuwe invulling gekregen.
Eén van de vier Limburgse campussen, die samen staan voor een innovatieregio waar onderzoekers en ondernemers samen de grote uitdagingen aangaan op het gebied van services, materialen, gezondheid en voeding heeft zich hier gehuisvest; Brightlands Campus Greenport Venlo.
Met deze ontwikkeling had de entree van de Villa Flora geen verbinding meer met de ontwikkelingen binnen het gebouw. Interieurbedrijf Van Bakel kreeg de opdracht om de entree weer passend te krijgen met een nieuw ontwerp. En natuurlijk is dit gelukt!
Het geheel zal geopend worden in januari 2018, maar één onderdeel kunnen we niet langer verborgen houden. De grote gestoffeerde akoestische wand van 5 meter hoog en ruim 4 meter breed. Het is een waar pareltje in het gehele concept. Het mooie kleurenspel en de dieptewerking van de panelen maken het een echte blikvanger. De samenwerking met Flex&CO voelde als ‘vanzelfsprekend’. En dat terwijl er niet eerder een samenwerking was geweest. Heldere communicatie, duidelijke afspraken en perfecte kwaliteit. Wat wil je nog meer. O ja, doorwerken tot het er perfect hangt! Het was me namelijk wel even een klusje op een 8 meter hoge steiger.
Maar het eindresultaat mag er dan ook zeker zijn. Bedankt hiervoor!